ANSIGTSHEALING MED FOKUS PÅ OMSORG OG FASTLÅSTE FØLELSER 

Ansigtet repræsenterer os udad til. Vi smiler, griner, græder, rynker på panden, er vrede, triste, gale eller blot neutrale. Hvert et udtryk rummer en følelse, en følelse der kan forløses eller som kan gemmes og stagnere i kroppen.

Når vi gemmer følelser – f.eks. sorg, vrede, skyld, eller tilstande som stress i kroppen, stagnerer de og skaber ubalancer - som med tiden kan sætte sig som kroniske smerter og lidelser.

Stagnerede følelser knytter sig til kroppens organer, og ansigtet afspejler kroppens organer. Dermed kan vi ved blid, nænsom og omsorgsfuld healing af ansigtet opløse kroppens ubalancer.

Behandlingen er blid, nænsom og nærværende. Den er beroligende og afslappende at give og modtage, og giver mulighed for at slippe blokeringer, gamle og uforløste bindinger i kroppen. Du vil formentlig opleve både fysisk og psykisk bedring, forandring og velvære.

Ansigts healing fungerer som en selvstændig behandling, og kan ligeledes virke som supplement til andre krops behandlinger.IMG_20180902_115023jpg