EFT (Emotionel Freedom Technique)

Ved behandling med EFT kommer du ind i din underbevidsthed og finder de dybereliggende årsager til dine reaktionsmønstre.

Behandlingen er intens og et godt alternativ til dig, der ikke blot ønsker at forstå, men også ønsker at ændre dine negative overbevisninger, så du kan give slip på din ubalance/sygdom.

”Vores positive og negative overbevisninger påvirker ikke kun vores helbred, men også andre aspekter af vores liv. Det at lære at styre sit sind for at fremme vækst er livets hemmelighed”.
Citat Bruce Lipton, international anerkendt cellebiolog og forfatter til ”Intelligente Celler”.

EFT er i dag en af de mest kendte og udbredte behandlingsformer indenfor energipsykologien. Ligesom kinesisk medicin, bygger EFT på den tanke, at følelsesmæssige- og fysiske symptomer, opstår, fordi der er et sammenbrud i vores energisystem. EFT består bl.a. i at man banker let på forskellige konkrete punkter rundt omkring på kroppen, mens man samtidig fokuserer på negative følelsesmæssige og fysiske symptomer, fastlåste følelser og traumer fra fortiden.

Eksperter i biofeedback, Donna Bach og Gary Groesbeck har opdaget, at vores hjernebølger under anvendt EFT, udviser hurtige og betydningsfulde ændringer. De mønstre i hjernen, der er forbundet med stress, angst og stærke følelser, bliver kraftigt reduceret og begge hjernehalvdele kommer i balance.

MATRIX REIMPRINTING

Matrix Reimprinting er en dynamisk videreudvikling af EFT. Der har man taget alt, hvad der er af muligheder i EFT og bredt det med sig ind i det metafysiske. Matrix Reimprinting er en teknik, der forbinder os med vores tidligere traumer og overbevisninger, for derefter, let og elegant, at transformere den til positive platforme i vores erindring.

EFT er som at se på en film om dit liv, Matrix Reimprinting er som at være med i filmen.

Så hvorfor har vores overbevisninger og vores tidligere traumer så stor betydning?? Fordi de skaber vores tanker og er baggrund for vores handlinger – og fordi de skaber vores virkelighed.

Hvis vi ændrer vores overbevisninger, kan vi ændre alt i vores liv. Tænk på placeboeffekt. Det er vores tanker om effekten, der får det til at virke. Effekten af produktet skabes således i vores sind, ikke nødvendigvis af det produktet indeholder.

Vores overbevisninger er de briller, hvormed vi ser og lever vores liv på. Nogle af disse er positive og fungerer for os, andre er negative.

Så hvad ligger der bag alle disse handlinger og den måde du lever dit liv på? Hvad er underbevidstheden for en størrelse?

Dit sind kan inddeles i 2 typer: Det bevidste og det ubevidste sind.

Det bevidste sind rummer dine visioner og ønsker og det er ikke tidsrelateret.

Vores underbevidste sind rummer alle de automatiske programmer (hvordan dit hjerte arbejder, hvordan du kører bil, børster tænder, din reaktion overfor andre mennesker). Traumatiske begivenheder bor ligeledes i din underbevidsthed. Videnskaben har bevist, at Underbevidstheden er 95% stærkere end vores bevidste sind. Viljestyrke alene ændrer således ikke dine uhensigtsmæssige programmer i din underbevidsthed.
Matrix Reimprinting bygger bro mellem de to sind og har hjulpet tusindvis af mennesker med, at finde ind til kernen af gamle mønstre og overbevisninger, så de kan ”reimprinte” begivenheder der er lagret i underbevidstheden.

Så hvad er reimprintning? Ordet er et psykologisk udtryk og er tidspunktet, hvor et barn indprinter en situation, der lagres i deres sind og skaber en overbevisning. Du kan sikkert finde en overbevisning fra din barndom, f.eks. fra dine forældre. Det kunne være ”Du skal spise op, et er uhøfligt at levne. Tænk på alle de sultne børn i Afrika!” Senere i livet fortsætter du, som du har lært, spiser altid op, også selv om du overhovedet ikke er sulten og du er måske også på en slankekur, og alligevel kan du ikke lade være med at spise alt, hvad der er på din tallerken. Ved at arbejde med Matrix Reimprinting, kan du ”reimprinte” tidligere begivenheder og overbevisninger, så du ikke længere er fastlåst af din gamle overbevisning.

Matrix Reimprinting er et meget stærkt, men enkelt redskab. At dykke ned i underbevidstheden og få ryddet op sker sjældent over en nat, så for dig der har dybere spor, dybere issues, at arbejde med, anbefales det at investere i et decideret behandlingsforløb for at ”få fældet hele skoven og ikke bare et enkelt træ eller to”.