Access Consciousness kropsprocesser

- En intensiv beroligende og revitaliserende behandling som virkelig kan forandre dit velbefindende i krop, sind og sjæl.

En behandling med energetisk kropsarbejde som bedrer dit immunforsvar. Med denne behandling kan du komme fysiske smerter til livs,bedre dårlige knæ / led, lindre stress, tankemylder, kontrol mv.
Måske har du brug for en behandling som er omsorgsfuld og som giver dig en følelse af mere lethed i din krop og et større nærvær.

Det er en behandling med fokus på din krop. Den formes ud fra hvem du er, som individ og hvilke behov/udfordringer du kommer med. Derfor kan behandlingerne ændre sig fra gang til gang. Mange af os er meget mentalt funderet, med denne behandling vil du komme tilbage til dig selv og ned i kroppen.

Denne behandling er ikke en massage. På et avanceret niveau, er det kommunikation på celleplan som skaber muligheden for at forandre celler fra værende fastlåste til udvidede og fornyede.

Et eksempel på en session kunne være: Indledende samtale omkring livsituation, ønsket/behovet for forandring, positiv fokus, hvordan har du det, kropsfornemmelse mm.
Dernæst ligger du på briksen hvor jeg placerer mine hænder forskellige steder på din krop, varierende ved at de ligger stille til at bruge lette tryk og stræk. Ligeledes kan Access Bars (se beskrivelse andetsteds) være en del af behandlingen. Jeg kan undervejs spørge indtil hvordan du har det/dine kropsfornemmelser, ligesom du til hver en tid kan fortælle hvad der sker, hvis du har brug for det. Afslutningsvis taler vi om hvad du tager med dig fra denne behandling.

Mit mål med behandlingen er af give dig en mulighed for at give slip på det som er uhensigtsmæssigt for dig og igennem behandlingen få en lettere og stærkere krop/kropsfornemmelse. Mærke glæden og letheden ved livet.